Alle bloemen zijn op weg naar jou

Als vroege puber maakte ik al tekeningen in m’n dagboek. Altijd blijven doen – nooit wetend dat ik de meest recente illustraties op ’n dag zou verwerken in een fictief liefdesverhaal vol vragen waar iedereen wel eens mee stoeit. Vanaf 6 februari 2018 ligt mijn debuut in de winkel (klik: https://www.bol.com/…/alle-bloemen-zijn-…/9200000085931292/…!).

In ‘Alle bloemen zijn op weg naar jou’ vertel ik met tekst en illustraties een intiem, hedendaags liefdesverhaal. Een verhaal vol vragen die zo oud zijn als de mensheid zelf. Wat is liefde? Wie ben ik zonder jou? Wil je blijven? De illustraties zijn soms teder en ontroerend, dan weer rauw en ontwrichtend. Het boek kent een luxe uitgave en leent zich daarmee perfect om cadeau te doen aan je geliefde, vriend of familielid.

Flaptekst:
Liefde is zoeken, in welke vorm dan ook. Geen wet vertelt hoe het moet, geen boek leert je lessen voor altijd. Het enige dat steeds terugkeert, is een vraag. Durf ik het aan? Om dit te zeggen: Dag schat, ik waag het erop. Mijn ribbenkast open ik zoals een warm, behaaglijk vest. Jij mag zien hoe mijn hartje klopt. Voor jou, nu. Kijk maar. Hier ben ik.

image1-4

2 Thoughts.

 1. Marleen, ik lees dat je boek een fictief liefdesverhaal vertelt. Gezien het verwerken van je eigen dagboektekeningen vermoed ik dat het boek een (onvermijdelijk, gedeeltelijk) autobiografisch liefdesverhaal zal vertellen. Ben benieuwd!
  Hartelijke groet,
  Michiel

  • Hey Michiel,
   De illustraties komen inderdaad uit mijn dagboek en zijn verwerkt in een verzonnen liefdesverhaal :-)
   6 februari is het beschikbaar!
   Groet,
   Marleen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.